A duhet ta falim tradhëtinë?
S'e Kam me Ty • 22:58 03/02/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Roi DJ
Nga gafat e moderatorëve në transmetim tek parashikimi astrologjik për finalen e BBV3!
S'e Kam me Ty 21:26 24/05/2024
“Meritoni fitues, Egla në vend të dytë”, Astrolog Koço parashikon renditjen e finalistëve të BB VIP!
S'e Kam me Ty 21:17 24/05/2024
Astrolog Koço: “Heidi do jetë mes dy dashurive, o me largësi o me mosha të mëdha!
S'e Kam me Ty 21:05 24/05/2024
Si janë finalistët e BB VIP nga afër? Jonida Aliçkolli zbulon detajet!
S'e Kam me Ty 21:04 24/05/2024
Lei Kraja zbulon gafën që nuk ia fal vetes!
S'e Kam me Ty 20:58 24/05/2024
Nga tensioni mes Eglës dhe Meritonit tek renditja e finalistëve, Bruno Shemsho parashikon për TAR!
S'e Kam me Ty 20:43 23/05/2024
Astrologe Shyle parashikon fituesin e BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 22:05 17/05/2024