Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

“Afrohu nëse ke b*thë”/ Agravon debati mes Françeskës dhe Ilnisës!

Françeska dhe Ilnisa kanë debatuar për shpërdorimin e ushqimit në shtëpi, por që është marrë si provokim nga kjo e fundit. Debati ka agravuar, ndërsa në një moment Ilnisa i është afruar duke i folur me tone të ashpra banores. Në të njëjtën mënyrë ka folur edhe Françeska, e cila nuk e sheshoi aspak gjendjen.

Françeska: Këtë bananen e le pa ngrënë dhe po ta sjell.

Ilnisa: Atë bananen që ofendove që është sponsor, mua mos ma drejto.

Françeska: Është gjynah se është buka e Zotit. Ti e hap dhe e tall dhe e lë aty.

Ilnisa: Shko ushqeja Fationit zemra ime.

Françeska: Fationin mund ta ushqesh vetë. Po ta lë këtë, merre dhe haje.

Ilnisa: Mund të ta marrim dhe të la vëmë tek krevati jot.

Françeska: Veje po pate guxim.

Ilnisa: Po unë nuk mund të bie në nivelin tënd.

Françeska: Ti je ajo që e hape dhe e lë aty bananen.

Ilnisa: Mënyra se si e hape dhe e le është turp.

Françeska: Ushqimi nuk është për tu shpërdoruar.

Ilnisa: Nga mënyra se si e hape dhe le është turp. Këtu nuk jemi në një spektakël erotik që e bën atë veprim ashtu. Ashtu lërja tët shoqi jo mua.

Françeska: Jo po ta lë ty edhe Meritonit (i afrohet Ilnisa). Hajde më afër. A ke b*ythë? Hajde më afër.