Celebrities Film & Tv Showbiz

Aktorja e njohur Linda Hamilton pohon se nuk do të kthehet më në “Terminator”!

Linda Hamilton nuk do të kthehet më si Sahar Conor. Gjatë një interviste të fundit me Business Insider, Hamilton tregoi se si ndihet për rikthimin e “The Terminator”, por thekson se koha e saj ka mbaruar për këtë film. “Mbarova. Mbarova. Nuk kam asgjë për të thënë më shumë. Historia u tregua dhe u bë deri në vdekje”,-tha ajo. Aktorja filloi të luante personazhin në pjesën e parë të ekskluzivitetit në 1984.

Ajo vazhdoi edhe në rolet “Terminator 2: Judgment Day”, “T2-3D: Battle Across Time”, “Terminator Salvation” dhe së fundmi “Terminator: Dark Fate”. Që nga shfaqja e saj e parë në ekran, Sarah Connor është kthyer në një ikonë. “Me të vërtetë ndihem sikur Sarah Connor nuk është një ikonë. Ajo është një grua në ferr. Ajo bën disa zgjedhje vërtet të këqija. Ajo nuk është një nënë e mirë, ajo është një luftëtare e mirë”,-tha Linda.

Kështu që ju përpiqeni të analizoni detajet dhe thoni: “Epo, ata respektojnë forcën dhe fuqinë e saj dhe unë krijova një luftëtare, por ajo është shumë e papërsosur:.

Ndërkaq, aktorja është shfaqur në një numër filmash dhe seriale televizive të tjera të njohura. Së fundmi, ajo mori një rol në sezonin e pestë dhe të fundit të “Stranger Things”.