Alis Likaj

Alis Likaj lindur në Tiranë, në vitin 1990. Nisi karrierёn e tij nё kanalin muzikor mё tё dashur tё shqiptarёve brenda dhe jashtё vendit Melody TV (asokohe Musical TV). Prej 2009 ai u angazhua nё Musical TV duke menaxhuar seleksionimin e muzikёs, programet muzikore dhe si pjesёn e postproduksionit. Vetёm njё vit mё vonё iu besua edhe My Music Radio e cila transmeton nё frekuencёn 97.3. Ai kontribuoi nё ndryshimin e imazhit tё saj, tё stilit muzikor e duke e shndёrruar nё njё ndёr radiot mё tё dёgjuara nё  Shqipёri. Ai ёshtё angazhuar nё programe tё ndryshme në Top Albania Radio si dhe Top Channel si “Big Brother”, “Pop Channel” dhe “Hell’s Kitchen”.

Follow Alis