Altin Shira: “Po më thirri Luizi dhe Kiara për dasëm do shkoj”!
Pardon My French • 21:28 25/05/2023
I ftuar në emisionin “Pardon My French” ka qenë këngëtari i njohur Altin Shira. Artisti ka zbuluar në një intervistë ekskluzive gjithçka rreth muzikës së tij dhe këngëve që të gjithë i duan dhe i dinë përmendësh. Jonida Aliçkolli Elona Duro Altin Shira Dj Ankloe
Gjithçka që duhet të dini mbi divorcin e Besit dhe Xhensilës!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
3 benefitet shëndetësore që vijnë nga seksi!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
Françeska Rustem ka diçka për t’i thënë Cindy Marinës!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
“Nuk kam asnjë ndërhyrje”, Françeska Rustem përgënjeshtron komentet negative!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
Miss Universe Albania: “Një femër nuk është e bukur nëse nuk ka vetëbesim!
Pardon My French 20:04 13/06/2024
Nga divorci i Besit dhe Xhensilës te intervista ekskluzive e Miss Universe Albania,Françeska Rustem!
Pardon My French 19:08 13/06/2024
Ekskluzive për TAR/ Stresi zbulon bashkëpunimet kombëtare dhe ndërkombëtare në albumin e radhës!
Pardon My French 19:09 06/06/2024