Arta Kabashi komenton lidhjen mes Sarës dhe Bardhit!
Pardon My French • 19:53 29/02/2024
E ftuar në emisionin Pardon My French ishte Arta Kabashi, ish-banorja e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, e cila bëri për vete shumë shqiptarë edhe me zërin e saj të mrekullueshëm. Pikërisht përveç situatave në shtëpinë më të famshme në vend, Arta foli pak edhe rreth projekteve të saja muzikore... Jonida Aliçkolli Arbër Çepani Arta Kabashi
Arta Kabashi komenton lidhjen mes Sarës dhe Bardhit!
Pardon My French 19:53 29/02/2024
Arta Kabashi: ´´Roza s´ka emocione, Juli s´më ka dhënë energji të mirë´´!
Pardon My French 19:51 29/02/2024
Arta Kabashi: ´´Nuk do i kurseja banorët nëse do hyja prap në BB VIP´´!
Pardon My French 19:49 29/02/2024
Ekskluzive, Arta Kabashi flet rreth lidhjes që ka pasur dhe zbulon këngën e saj më të re!
Pardon My French 19:45 29/02/2024
Jonida Alickolli: “Do dilja më e nderuar po të hidhja poshtë Meritonin nëse do isha Ilnisa”!
Pardon My French 19:31 29/02/2024
Lulëzojnë marrëdhëniet romantike mes njerëzve dhe AI!
Pardon My French 19:28 29/02/2024
Arbër Cepani: “Rama dha një mesazh të rëndësishëm për politikën perëndimore”!
Pardon My French 19:25 29/02/2024