Amri Hasanlliu flet për rolin e tij në “Legjenda e Bastunit”: “Ka shumë fakte të vërteta…”
Live From Tirana • 09:40 15/05/2024
Më datë 16 Maj do të jetë premiera e filmat “Legjenda e Bastunit”, një film dramatik me një mesazh dhe domethënie shumë të rëndësishme, me regji të Xhoslin Rama. Për të na folur më shumë mbi këtë film, ka qenë i ftuar në “Live From Tirana”, aktori Amri Hasanlliu i cili ka një rol shumë të rëndësishëm tek “Legjenda e Bastunit”, atë të Çeskut të ri. Si kanë qenë emocionet e tij? Jerida Sakaj Amri Hasanlliu Dj Danko
Profesioni i duhur për secilën nga shenjat e horoskopit sipas Xhiliola Lamaj…
Live From Tirana 09:15 22/05/2024
“Fati nuk ekziston, njeriu e zgjedh vetë”/Teologu Miron Çako: “Perëndia njeh rrugëtimet tona…”
Live From Tirana 09:13 22/05/2024
Gent Disha, artisti mes muzikës dhe aktrimit/Ja çfarë do të vijë së shpejti për publikun!
Live From Tirana 11:08 21/05/2024
“Nordstern Presents: Adriatique in Tirana”/25 Maji sjell eventin unik që nuk duhet ta humbisni!
Live From Tirana 11:06 21/05/2024
“Vajzat më të fuqishme…”/Zhaklina Gjolla: “Dua që këtë BBV ta fitojë…”
Live From Tirana 09:04 18/05/2024
Zhaklina Gjolla: “Do më pëlqente që në finale të shkonte…”
Live From Tirana 09:02 18/05/2024
“Bëri shumë zhurmë, por ka filluar të bëhet e bajatshme”/Me cilën banore e ka Zhaklina Gjolla?!
Live From Tirana 08:59 18/05/2024