Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana • 09:01 25/11/2022
I ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë Arian Demolli, i cili është dhe menaxheri i Samanta Karavellës. Ndër të tjera ai na ka zbuluar dhe përse ajo nuk ka koncerte në Shqipëri… Elios Shuli Arian Demolli Danko Dj
Vera afroi, si të qëndrojmë në formë sipas këshillave të nutricionistes Matina Çobo!
Live From Tirana 20:51 13/04/2024
“E kam gjurmuar, jam tradhtuar/Dedektive Shkënda Lili rrëfen si zbuloi tradhtinë e partnerit!
Live From Tirana 09:30 13/04/2024
Si e ka ndryshuar Shkënda Lilin profesioni i saj?
Live From Tirana 09:26 13/04/2024
Si u zbulua tradhtia e bashkëshortit me një mashkull tjetër, Shkënda Lili tregon rastin!
Live From Tirana 09:24 13/04/2024
3 mijë ndjekës më shumë/Ja cili nga banorët e BBV triumfon në Instagram këtë javë!
Live From Tirana 09:08 13/04/2024
Tradhtia, flirti e ftohja në marrëdhënie/Ja çfarë na tregon gjuha e trupit sipas Fon Ilias!
Live From Tirana 09:45 12/04/2024
“Të ngrejë dorën e të dalë vetë!”/Loja e banorëve të BBV në sytë e Artjon Bakajt!
Live From Tirana 09:43 12/04/2024