Arjela Krasniqi: “Dua, s’dua mua më duhet të bëhem komerciale”!
Ku ke humbur? • 22:17 10/02/2024
Një podcast i ri realizuar nga Jonida Aliçkolli që do të na rizgjojë nostalgjinë, ka nisur në Top Albania Radio. Personazhe që i kemi pëlqyer dhe mund të na kanë shenjuar periudha të ndryshme të jetës nëpërmjet artit apo ndikimit të tyre në publik, do të vijnë me një stil shumë personal interviste. Për një periudhë kohe ata kanë qenë të famshëm e shumë të dashur nga publiku por kanë zgjedhur të tërhiqen nga karriera e tyre apo edhe daljet në ekran. E ftuar në episodin e katërt të podcast-it "Ku Ke Kumbur" me Jonida Aliçkollin ka qenë Arjela Krasniqi, e cila prej disa kohësh është shkëputur nga industria muzikore, por këngët e saj vazhdojnë ende të dëgjohen. Jonida Aliçkolli Arjela Krasniqi
Kamela Islamaj për BB VIP 2: “Nuk e kuptoj histerinë kolektive”!
Ku ke humbur? 23:39 25/02/2024
Nga jeta personale e deri tek ëndrra në sirtar, Kamela Islamaj zbulon gjithçka për TAR!
Ku ke humbur? 23:37 25/02/2024
Kamela Islamaj: “Nëse një artist do të qëndrojë në tregun muzikor, duhet të ndjekë rrymën”!
Ku ke humbur? 23:34 25/02/2024
Kamela Islamaj: “Festivalet janë të padrejta”!
Ku ke humbur? 23:31 25/02/2024
“Ku Ke Humbur” me Jonida Aliçkollin – Rikthimi i Kamela Islamaj!
Ku ke humbur? 23:27 25/02/2024
Pse e la Shqipërinë Gent dhe Xhoi Bejko?
Ku ke humbur? 20:06 20/02/2024
Gent Bejko zbulon arsyen e ‘shkëputjes’ nga ‘Portokallia’!
Ku ke humbur? 20:05 20/02/2024