Armelda Methasani

Armelda Methasani ka lindur në qytetin e Peshkopisë dhe ka mbaruar studimet e larta në nivel Master Shkencor në Universitetin e Tiranës, në degën ‘Gazetari dhe Shkenca Komunikimi’. Ka pasur disa eksperienca në median e shkruar dhe në television. Me një eksperiencë dy vjeçare radiofonike, Armelda është angazhuar së fundmi në Top Albania Radio, si një ndër zërat e rinj të redaksisë së lajmeve.

Follow Armelda