Arta Kabashi komenton lidhjen mes Sarës dhe Bardhit!
Pardon My French • 19:53 29/02/2024
E ftuar në emisionin Pardon My French ishte Arta Kabashi, ish-banorja e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, e cila bëri për vete shumë shqiptarë edhe me zërin e saj të mrekullueshëm. Pikërisht përveç situatave në shtëpinë më të famshme në vend, Arta foli pak edhe rreth projekteve të saja muzikore... Jonida Aliçkolli Arbër Çepani Arta Kabashi
Gjithçka që duhet të dini mbi divorcin e Besit dhe Xhensilës!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
3 benefitet shëndetësore që vijnë nga seksi!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
Françeska Rustem ka diçka për t’i thënë Cindy Marinës!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
“Nuk kam asnjë ndërhyrje”, Françeska Rustem përgënjeshtron komentet negative!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
Miss Universe Albania: “Një femër nuk është e bukur nëse nuk ka vetëbesim!
Pardon My French 20:04 13/06/2024
Nga divorci i Besit dhe Xhensilës te intervista ekskluzive e Miss Universe Albania,Françeska Rustem!
Pardon My French 19:08 13/06/2024
Ekskluzive për TAR/ Stresi zbulon bashkëpunimet kombëtare dhe ndërkombëtare në albumin e radhës!
Pardon My French 19:09 06/06/2024