Barazia gjinore në familje/Si i ndajnë punët e shtëpisë me partnerët Rezart Cenaj e Atalanta Kërçyku?
Live From Tirana • 08:57 11/06/2024
Të ftuar në “Live From Tirana” kanë qenë Rezart Cenaj, kryebashkiaku i jetës së natës në Tiranë, si dhe Atalanta Kërçyku. Ata kanë diskutuar më shumë për barazinë gjinore në familje. A duhet që dhe burrat njësoj si gratë të bëjnë punë shtëpie? Ja si shprehen ata… Jerida Sakaj Rezart Cenaj Atalanta Kërçyku Dj Danko
“Unifikon trupin dhe shpirtin…”/Instruktorja Jonida Çobani flet për përfitimet shpirtërore të jogës!
Live From Tirana 08:46 22/06/2024
Vazhdon ‘gara’ mes tyre, ja cilët janë ish-banorët e BBV3 që kanë fituar më shumë ndjekës në Instagram!
Live From Tirana 08:38 22/06/2024
Mes muzikës dhe studimeve për mjekësi, Vivian Biagioni tregon si lindi kënga e fundit “As unë as ti”!
Live From Tirana 08:31 22/06/2024
Numerologjia dhe cilësitë e të lindurve në numrin 1, flet Afërdita Zaja!
Live From Tirana 08:31 22/06/2024
“Shqipëria ka shumë probleme, atje jeta është më e lehtë…”/A do ta lërë Julia Ilirjani Amerikën?!
Live From Tirana 09:21 19/06/2024
Julia Ilirjani tregon lidhjen e saj me muzikën dhe jo vetëm: “Jam më pak e lumtur, këndoj më pak…”
Live From Tirana 09:19 19/06/2024
Foli rreth bullizmit që vajza e saj përjetoi në fëmijëri, reagon Julia Ilirjani: “I mora leje…”!
Live From Tirana 09:15 19/06/2024