Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’! “Dhoma e rrëfimit”
Ndryshe • 18:34 01/02/2023
Padyshim që në 'Ndryshe' nuk mund të mungonte dhe rubrika plot humor nga Adi dhe Salsano. Adi Pojana Salsano Rapi Dj Vini
“Nuk e dija ku i binte Shqipëria”, fituesi i Big Brother Canada nuk e njeh Tiranën si kryeqytet!
Ndryshe 21:20 22/03/2023
Përgatitja e Luizit për BB VIP: 1 muaj izolim në shtëpi me miqtë!
Ndryshe 21:16 22/03/2023
Nga teatri e deri tek ‘Portokallia’, Kejdi Gishto zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 19:48 22/03/2023
Çdo gjë pa nivel që nuk dinit për Kejdi Gishton!
Ndryshe 19:48 22/03/2023
Armaldo Kllogjeri: “Mua nuk ma hedh dot njeri se më sheh Zoti lart!”
Ndryshe 19:47 22/03/2023
“Kush bën dy herë seks me ty…” Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’!
Ndryshe 19:05 15/03/2023
Diola Dosti: “Maestro duhet të dilte para meje, kur Luizi e ofendon ai qesh!”
Ndryshe 19:04 15/03/2023