Benefitet e eksportit në sistemin arsimor!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 15:32 10/06/2022
Besart Xhaferri, ekspert dhe konsulent edukimi dhe karriere ishte i ftuar ditën e sotme në “Çdo gjë është ashtu si duket” për t’ju dhënë disa këshilla më se të nevojshme lidhur me zgjedhjen e degës së universitetit. Besart Xhaferri Anna Shkreli Dj Ankloe
Aida Baro nga operatore në Call Center në një nga përkthyeset më të vlerësuara!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:34 01/07/2022
Aida Baro: “Të menduarit në të njëjtën menyrë na heq identitetin!”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:33 01/07/2022
A është shqipja gjuhë “e vogël”?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:32 01/07/2022
Lektori Ervin Goci : “Në mediat online në Shqipëri kanë ndodhur gjërat më të këqija të mundshme”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:15 24/06/2022
Dilema sociale : A jemi viktima të rrjeteve sociale?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:14 24/06/2022
Raporti Reuters: Media filipinase që tronditi shoqërinë.
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:14 24/06/2022
Marrëdhënia ‘e thyer’ me median, i ftuar Ervin Goci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:28 23/06/2022