Lektori Ervin Goci : “Në mediat online në Shqipëri kanë ndodhur gjërat më të këqija të mundshme”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 18:15 24/06/2022
I ftuari episodin e sotëm të 'Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket' ishte Ervin Goci, i cili foli më shumë mbi marrëdhënien 'e thyer' me median. Ervin Goci Anna Shkreli Dj Ankloe
Lektori Ervin Goci : “Në mediat online në Shqipëri kanë ndodhur gjërat më të këqija të mundshme”
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:15 24/06/2022
Dilema sociale : A jemi viktima të rrjeteve sociale?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:14 24/06/2022
Raporti Reuters: Media filipinase që tronditi shoqërinë.
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:14 24/06/2022
Marrëdhënia ‘e thyer’ me median, i ftuar Ervin Goci!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:28 23/06/2022
Ka njerëz që nuk bëjnë fëmijë për të mbrojtur mjedisin…
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:00 17/06/2022
Llixhat kaq shumë të kërkuara nga shqiptarët kanë dhe funksione të tjera veçse të kurojnë artritin!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 22:00 17/06/2022
Benefitet e eksportit në sistemin arsimor!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 15:32 10/06/2022