Aktualitet

Bënin skanera kundrejt shpërblimit monetar, në pranga mjeku dhe tekniku i imazherisë në QSUT

Një mjek dhe një teknik imazherie të cilët punonin në Qendrën Spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’, janë arrestuar nga policia e Tiranës.

Mësohet se Nazmi Metali, mjek dhe dhe Astrit Mansaku, teknik imazherie, u morën shuma monetare pacientëve për të shmangur procedurën standarde spitalore për bërjen e skanerit.

Ndaj tyre rëndon akuza e korrupsionit. Ndërsa hetimet proaktive drejtuar nga prokurori, Bledar Valikaj kishin nisur prej javësh dhe janë dokumentuar disa raste të korrupsionit.

Lajmi në përditësim…