“Borxhi i shoqnisë”! – Barcaleta e javës në Ndryshe
Ndryshe • 20:13 27/09/2023
Emisioni më i dashur për ju "Ndryshe" vjen çdo të martë ndryshe. Me shumë të reja, lajme dhe batuta pafund. Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe dhe jo vetëm... Adi Pojana Salsano Rapi Anxhela Baxhija Visjan Ukcenaj Dj Vini
Do të bëhet një lloj motivuesi si Grida Duma ose Ermal Mamaqi? Ja si përgjigjet Blendi Salaj!
Ndryshe 18:45 19/06/2024
Blendi Salaj: “Do hyja në BB VIP se shkoj në banjo përditë”!
Ndryshe 18:44 19/06/2024
“Shikoj ca an*l-ist”, për kë e hodhi kunjën Blendi Salaj?
Ndryshe 18:41 19/06/2024
Blendi Salaj: “I shikoj politikanët e më vjen e vjella deri tek goja”!
Ndryshe 18:39 19/06/2024
A do pranojë Egla të heqë reçipetat në stadium? – Telefonata Kurth!
Ndryshe 18:36 19/06/2024
“Po të kishin parë gjoksin tim, nuk do zgjidhnin Riken”, eskorta shokon prezantuesit!
Ndryshe 18:34 19/06/2024
“Për klikime njerëzit ulin brekët”, për kë e kanë fjalën moderatorët?
Ndryshe 18:32 19/06/2024