Brikena Qirjazi na tregon problematikat që lidhen me dëgjimin, sidomos në moshat pediatrike!
Vitality Vibes • 22:07 27/04/2024
Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” me Ilvi Begollin trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një sëmundje, sqarohet si nisen simptomat e para dhe ndjesitë e tij. E ftuar në këtë episod ka qenë Prof. Asc. Brikena Qirjazi, pedagoge e Departamentit të ORL- Okulistikës në Fakultetin e Mjekësisë për të folur më shumë rreth problematikave të hundës, fytit, veshëve dhe strukturave që prekin këtë fushë të saj. Ilvi Begolli Brikena Qirjazi R10
Ndryshimi midis kirurgjisë plastike në Shqipëri dhe jashtë vendit, sipas Dr.Panajot Papa!
Vitality Vibes 17:27 17/06/2024
“Sëmundjet e veshkave prekin moshat e reja…”/Dr. Marsida Duli zbulon gjithçka në “Vitality Vibes”!
Vitality Vibes 19:18 08/06/2024
Si është gjendja fizike e futbollistëve të kombëtares shqiptare përpara nisjes së Euro2024?
Vitality Vibes 19:47 01/06/2024
Dr.Skënder Brataj zbulon risitë që priten të ndodhin në Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore!
Vitality Vibes 18:06 27/05/2024
Prof. Dr. Agron Kasa: Norma e rënies së peshës është nga 2 deri ne 4 kilogramë!
Vitality Vibes 23:45 18/05/2024
“Studimi i laboratorit njerëzor”/ Megi Koçiaj na zbulon më shumë detaje rreth neuroshkencës!
Vitality Vibes 23:20 11/05/2024
Tumori i gjirit tek gratë/ Giovanni Tazzioli na njeh më shumë me sëmundjet kancerogjene!
Vitality Vibes 18:21 04/05/2024