Prof. Dr. Agron Kasa: Norma e rënies së peshës është nga 2 deri ne 4 kilogramë!
Vitality Vibes • 23:45 18/05/2024
Rektori i universitit të sporteve, Prof. Dr. Agron Kasa ishte i ftuar sot në “Vitality Vibes”. Ai tregoi më tepër për shëndetin fizik dhe si ka evoluar kujdesi për shëndetin fizik përgjatë viteve. Ilvi Begolli
Një trend i ri në rritje tek adoleshentët/ Suela Xhufi flet për përhapjen e drogërave në Shqipëri!
Vitality Vibes 15:35 24/06/2024
Ndryshimi midis kirurgjisë plastike në Shqipëri dhe jashtë vendit, sipas Dr.Panajot Papa!
Vitality Vibes 17:27 17/06/2024
“Sëmundjet e veshkave prekin moshat e reja…”/Dr. Marsida Duli zbulon gjithçka në “Vitality Vibes”!
Vitality Vibes 19:18 08/06/2024
Si është gjendja fizike e futbollistëve të kombëtares shqiptare përpara nisjes së Euro2024?
Vitality Vibes 19:47 01/06/2024
Dr.Skënder Brataj zbulon risitë që priten të ndodhin në Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore!
Vitality Vibes 18:06 27/05/2024
Prof. Dr. Agron Kasa: Norma e rënies së peshës është nga 2 deri ne 4 kilogramë!
Vitality Vibes 23:45 18/05/2024
“Studimi i laboratorit njerëzor”/ Megi Koçiaj na zbulon më shumë detaje rreth neuroshkencës!
Vitality Vibes 23:20 11/05/2024