“Burrat nuk e falin tradhtinë, por gratë…” Çfarë zbulon detektive Shkënda Lili?!
Live From Tirana • 14:29 01/12/2023
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio detektivja private Shkënda Lili. Ajo detajoi të gjitha shenjat dhe sinjalet që mund të nënkuptojnë tradhti. Albana Ruçi Shkënda Lili
Tea Dupi tregon më shumë për festat e divorcit!
Live From Tirana 13:34 29/02/2024
Trajnerja e shëndetit, Adja Angjeli jep këshillat e nevojshme për problemet hormonale!
Live From Tirana 12:54 28/02/2024
Shenjat e zodiakut të çifteve të krijuara brenda “BBV”, flet në TAR Xhiliola Lamaj!
Live From Tirana 12:53 28/02/2024
“Janë çift loje, jo i vërtetë…”/Marrëdhëniet romantike brenda “BBV3” komentuar nga Neda Balluku!
Live From Tirana 18:20 27/02/2024
Benny Bee zbulon nga është frymëzuar për këngën “Pa mu”!
Live From Tirana 12:53 27/02/2024
“Dune 2“ dhe festivali i çmimeve BAFTA, Edi dhe Edea i zbulojnë të gjitha!
Live From Tirana 16:58 24/02/2024
Ja banorët e BBV3 që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana 15:53 24/02/2024