Dj Vini rrëfen, nga momenti kur hyri në punë në TAR e deri tek një nga momentet më gazmore!
1këngëx2 • 10:17 16/02/2022
Dj Vini është një nga Dj më të vjetër të Top Albania Radios që edhe sot e kësaj dite ai e bën me shumë pasion punën e tij. Këtë 24-vjetor të TAR, Vini ka kujtuar momentin e parë kur erdhi në kontakt me radion më të dashur për shqiptarët dhe emocionet e para të punës. Elios Shuli Brarend Akçiu Paloma Dj Vini
Dj Vini rrëfen, nga momenti kur hyri në punë në TAR e deri tek një nga momentet më gazmore!
1këngëx2 10:17 16/02/2022
“Ne ishim ata që sollëm risinë…”/Zamira Koleci ndan çdo të pathënë me rastin e 24 vjetorit të TAR!
1këngëx2 14:25 15/02/2022
Në 24-vjetorin e TAR, Sokol Balla bëhet nostalgjik dhe kujton disa nga momentet e tij më të veçanta!
1këngëx2 14:24 15/02/2022
Saimir Kodra kujton me nostagji kohët kur ishte pjesë e Top Albania Radio-s!
1këngëx2 14:14 15/02/2022
Xhoi Begaj kujton me mall datën dhe orën kur ka nisur të punojë në Top Albania Radio!
1këngëx2 14:14 15/02/2022
Gerta Heta ndan urimin dhe kujtimet e saj për përvjetorin e 24-të të Top Albania Radios!
1këngëx2 12:56 15/02/2022
“Jam përpjekur të më peshojë fjala…”/Olti Curri kujton rrugëtimin e tij në Top Albania Radio!
1këngëx2 12:48 15/02/2022