Armaldo Kllogjeri: “Emocioni im do jetë kur të celebrohen Kiara me Luizin!”
Big Brother Radio • 17:17 04/05/2023
Ajo që ndodh në shtëpinë e “Big Brother VIP”, padyshim që është më e ndjekura e më e komentuara në rrjetet sociale, si edhe në jetën e përditshme. Ndodhitë ditore të “Big Brother Albania VIP” vijnë të komentuara live me të ftuar personazhe të njohur, por mbi të gjitha në zërin e publikut. Elona Duro Jonida Aliçkolli Armaldo Kllogjeri Lorenc Hasrama Indrit Çobani
Armaldo Kllogjeri: “Emocioni im do jetë kur të celebrohen Kiara me Luizin!”
Big Brother Radio 17:17 04/05/2023
Kush do ta fitojë ‘Big Brother VIP’ sipas astrologes Meri Gjini?!
Big Brother Radio 17:16 04/05/2023
Më datë 6 maj Luizi do të ndryshojë statusin martesor, sipas astrologes Meri Gjini!
Big Brother Radio 17:16 04/05/2023
Kush është banori i preferuar i Megi Pojanit?
Big Brother Radio 17:15 04/05/2023
Seksi nuk është gjithçka, Luizi dhe Kiara martohen së shpejti…
Big Brother Radio 16:24 03/05/2023
Deklaratat e fuqishme të finalistëve live nga Top Albania Radio!
Big Brother Radio 17:21 02/05/2023
Arjola Shehu: “Personat që futen në ‘Big Brother’ duan famën!”
Big Brother Radio 16:03 01/05/2023