Ledjona: “Burrin e dua gangster”/ Motra e Erjolës zbulon mbështetësin më të madh të banores!
Big Brother Radio • 20:04 15/04/2024
Të ftuara në emisionin "Big Brother Radio" ka qenë ish-banorja e këtij edicioni Ledjona Xheladinaj dhe motra e Erjolës, Ada Doçi, për të bërë një analizë të lojës së banorëve dhe për të dhënë mendimin e saj për videot më të spikatura gjatë 24 orëve të fundit në shtëpinë e BBV. Albana Ruçi Ledjona Xheladinaj Ada Doçi R10
Ledjona: “Burrin e dua gangster”/ Motra e Erjolës zbulon mbështetësin më të madh të banores!
Big Brother Radio 20:04 15/04/2024
Xhiliola Lamaj: “Liami kërkon vëmendje, Egla është ziliqare në raport me…”!
Big Brother Radio 16:28 15/04/2024
Fjorentina Halili zbulon ‘skemën’ e Meritonit/ Qetsori: “Romeo është më vlonjat se Jetmiri”!
Big Brother Radio 18:53 13/04/2024
“Dy finalistët e parë janë Romeo dhe…”/Atalanta Kërçyku: “Nëse do të isha banore do të debatoja me…”
Big Brother Radio 22:12 12/04/2024
Romeo po imponon veten për të dashur Heidin?!/Ilir Beqiri: “Nuk kam shumë shpresa tek Meritoni…”
Big Brother Radio 22:09 11/04/2024
“Françeska djallëzore, Romeo empatik”/Balerinët e Top Channel zbulojnë se çfarë ndodh në BBV!
Big Brother Radio 17:40 10/04/2024
Producentja zbulon emisionin e ri në Top Channel/ Ledja Liku për BBV: “Egla është lojtare thriller”!
Big Brother Radio 18:25 09/04/2024