Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Aktorja e njohur Rita Lati rrëfen gjithçka rreth preferencave të saj për ekspozitën “Tie-In”!
TAR Exclusive • 16:15 04/12/2021
Në ekspozitën "Tie-In" që kishte të bënte me historinë e klipeve shqiptare dhe gjithçka tjetër rreth tyre, aktorja e njohur Rita Lati tregon gjithçka rreth eksperiencave të saj në botën e artit edhe disa vite më parë jo vetëm tani. Albana Ruçi Rita Lati
Aktorja e njohur Rita Lati rrëfen gjithçka rreth preferencave të saj për ekspozitën “Tie-In”!
TAR Exclusive 16:15 04/12/2021
Romina Ruda zbulon çdo detaj të realizimit të ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:36 04/12/2021
Gjithçka që duhet të dini rreth ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:35 04/12/2021
A ka diskriminim midis shkrimtarëve djem dhe atyre vajza?!
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
Në cilat raste autori i një libri është gjykues i keq?
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
A ka moshë letërsia?!
TAR Exclusive 21:00 02/12/2021
Pse libri është më i bukur dhe i pëlqyer sesa filmi?
TAR Exclusive 20:46 02/12/2021