Dalvin Qyteza dhe eksperienca e tij e parë në aktrim me filmin “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive • 23:46 17/05/2024
Mbrëmjen e 16 Maj u mbajt premiera e “Legjenda e Bastunit”, një film dramatik me një mesazh dhe domethënie shumë të rëndësishme, me regji të Xhosli Rama dhe me distribucion nga Top Channel Films. Kinema Cineplexx në TEG u mbush me dashamirës dhe me persona mjaft të njohur të botës së medias në Shqipëri. Edi Hallaçi Dalvin Qyteza
Dalvin Qyteza dhe eksperienca e tij e parë në aktrim me filmin “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 23:46 17/05/2024
“Është art kolektiv”/ Amri Hasanlliu shpreh mirënjohjen për aktorët e “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 23:44 17/05/2024
“Dua të dalë Ilnisa”/ Ledjona Xheladinaj në TAR: Meritoni të mbajë fjalën!
TAR Exclusive 13:20 08/04/2024
Nga industria muzikore në atë kinematografike, Evi Reçi vjen me personazhin e saj në filmin “Guxim”!
TAR Exclusive 20:02 06/04/2024
Drilon Hoxha dhe realizimi i pestë kinematografik mban emrin “Guxim”, ja çfarë na zbulon më shumë!
TAR Exclusive 19:57 06/04/2024
“Mes dy meshkujve që unë jam dashuruar…”/Filmi i parë për aktoren protagoniste, Livia Lozi!
TAR Exclusive 19:03 06/04/2024
Shpulla virale që ka marrë nga Driloni/ Lorenc Kaja dhe personazhi i tij i luhatshëm në filmin “Guxim”!
TAR Exclusive 18:41 06/04/2024