Si e shohin qytetarët marrëdhënien mes Jorit dhe Luizit?!
OTM X ALBANËN • 09:12 11/03/2023
Me hyrjen e Jori Dellit në shtëpinë e “Big Brother VIP”, kemi parë një afrimitet me Luizin. Si e komentojnë qytetarët këtë marrëdhënie mes tyre? Albana Ruçi Saix Dj
Si e shohin qytetarët marrëdhënien mes Jorit dhe Luizit?!
OTM X ALBANËN 09:12 11/03/2023
A do të donin vajzat shqiptare në krah një person si Luizi?!
OTM X ALBANËN 09:04 10/03/2023
Cili prej banorëve të “Big Brother VIP” vishet më mirë?
OTM X ALBANËN 09:10 09/03/2023
A ka dhunë psikologjike në shtëpinë e “Big Brother VIP”?!
OTM X ALBANËN 18:25 04/03/2023
Kiara dhe Luizi apo Keisi dhe Kristi, cilët kanë më shumë kimi në çift?
OTM X ALBANËN 09:13 02/03/2023
“Edhe luanët mund të jenë homoseksualë…”/Me kë jeni dakord, Bledin apo Luizin!
OTM X ALBANËN 09:13 24/02/2023
Luizi, një djalë tradhtar?! Ja çfarë thonë qytetarët!
OTM X ALBANËN 09:11 24/02/2023