A ishin të duhurat nominimet e Oltës? Ja mendimi i qytetarëve…
OTM X ALBANËN • 14:03 22/02/2023
Olta Gixhari çoi në nominim Kiarën, Luizin dhe Bledin. Sa të duhura i shohin qytetarët këto zgjedhje? Albana Ruçi Saix Dj
A ishin të duhurat nominimet e Oltës? Ja mendimi i qytetarëve…
OTM X ALBANËN 14:03 22/02/2023
Luizi i dedikoi Kiarës këngë për Shën Valentin, ja mendimet e publikut!
OTM X ALBANËN 09:11 16/02/2023
“Big Brother VIP”/A është vërtet Maestro ‘një dorë në kadaif dhe një në bakllava’?!
OTM X ALBANËN 09:06 11/02/2023
Dasma e Kiarës dhe Luizit, sa e beson publiku?!
OTM X ALBANËN 09:00 10/02/2023
Një njeri njihet më mirë nga sytë apo nga buzëqeshja?
OTM X ALBANËN 09:01 03/02/2023
Më mirë një djalë që të vjen pas si Luiz Ejlli apo një që bën ‘të vështirin’?
OTM X ALBANËN 15:05 27/01/2023
Historia Luiz Ejlli – Kiara Tito, çfarë mendojnë qytetarët!
OTM X ALBANËN 09:54 14/01/2023