Pasó – Euro 2024/Silvinho ndryshime në formacion. Historia në ’93 Spanja mori favor në Qemal Stafa!
Pasó – Euro 2024 • 23:51 22/06/2024
Pas një sezoni super të suksesshëm në Top Albania Radio gjatë muajve Qershor – Korrik ‘Pasó’ vjen me një mbulim 360* të Kampionatit Europian të futbollit me “Paso Euro 2024”. Me analiza, informacione, të ftuar specialistë të futbollit, personazhe VIP dhe tifozë, lidhje direkte me qytetet ku luhen ndjeshjet, si edhe situata gazmore për të përcjellë një atosmferë energjike në radio dhe për të vazhduar traditën e informacionit sportiv live në valët e radios më të dëgjuar shqiptare në botë. Glenti Nallbani Ardi Cani Dritan Gjyrezi Dj XXL
Pasó – Euro 2024/Silvinho ndryshime në formacion. Historia në ’93 Spanja mori favor në Qemal Stafa!
Pasó – Euro 2024 23:51 22/06/2024
Pasó – Euro 2024/Mirlind Daku rrezikon përjashtimin, Shqipëria gjobën!
Pasó – Euro 2024 23:50 21/06/2024
Pasó – Euro 2024/Serbia kërkon dënimin e Shqipërisë, Daku shpërthen me megafon…
Pasó – Euro 2024 17:17 20/06/2024
Pasó – Euro 2024/Barazimi dramatik me Kroacinë na mban në garë, komenti live në radio!
Pasó – Euro 2024 00:03 20/06/2024
Pasó – Euro 2024/Si pritet të shkojë ndeshja e dytë e Shqipërisë në Kampionatin Europian?
Pasó – Euro 2024 22:02 19/06/2024
Pasó – Euro 2024/Shqipëri – Kroaci, tifozët presin reagim, Sylvinho ndryshon ekipin!
Pasó – Euro 2024 16:56 18/06/2024
Pasó – Euro 2024/Shqipëri – Kroaci, Sylvinho dhe Dalić me të njëjtin hall!
Pasó – Euro 2024 08:27 18/06/2024