Luiz Ejlli konfirmon për TAR se do të jetë opinionist i BBV3?!
Top 100 Songs of the Year • 18:47 31/12/2023
Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet edhe këtë herë dhe ndoshta ky është një nga momentet më të shumëpritura për të gjithë ju. E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveç se nën tingujt e muzikës më të mirë të 2023. . Në një lidhje telefonike ishte Luiz Ejlli, fituesi i edicionit të dytë të “BBV”. Albana Ruçi Elios Shuli Luiz Ejlli
Luiz Ejlli konfirmon për TAR se do të jetë opinionist i BBV3?!
Top 100 Songs of the Year 18:47 31/12/2023
Prej kohësh kanë nisur bashkëjetesën, Luiz Ejlli ka një dedikim për Kiara Titon!
Top 100 Songs of the Year 18:46 31/12/2023
Top 100 Songs Of 2023 – Part 8
Top 100 Songs of the Year 18:29 31/12/2023
Top 100 Songs Of 2023 – Part 7
Top 100 Songs of the Year 17:54 31/12/2023
Urimi i veçantë i Ledri Vulës për…
Top 100 Songs of the Year 17:48 31/12/2023
Top 100 Songs Of 2023 – Part 6
Top 100 Songs of the Year 17:32 31/12/2023
Urimi i Olimpia Smajlaj për dëgjuesit e Top Albania Radio!
Top 100 Songs of the Year 17:30 31/12/2023