Për pak nisim me Xhensilën… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 18:11 16/07/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Xhensila Myrtezaj
Për pak nisim me Xhensilën… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:11 16/07/2022
Një pauzë e shkurtër e Xhensilës para performancës për të bërë disa foto! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:10 16/07/2022
Përgatitjet e Xhensilës pak orë para performancës së saj! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:07 16/07/2022
Përshëndetja e Gjon’s Tears për TAR! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:37 09/07/2022
Edhe pak na ndan nga fillimi i intervistës dhe performancës së Gjon’s Tears! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:36 09/07/2022
Gjon’s Tears në skenën ku do të performojë pas pak! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:35 09/07/2022
Elhaida Dani pak para performancës së saj të shkëlqyer! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 20:16 02/07/2022