Si i shkruan Fifi tekstet e saj muzikore? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 12:26 24/07/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Fifi
Si i shkruan Fifi tekstet e saj muzikore? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:26 24/07/2022
Fifi është një gocë për shtëpi! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:23 24/07/2022
Skuadra e preferuar e futbollit për Xhensilën nuk është tjetër veçse… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:37 17/07/2022
Si e shpërqendron Besi Xhensilën gjatë xhirimit të “A Live Night”… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:36 17/07/2022
Çfarë do të donte Xhensila që të bëhej Ajka kur të rritet? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:35 17/07/2022
Xhensila dhe Besi kanë dy variante të ndryshme të historisë së propozimit… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:33 17/07/2022
Xhensila Myrtezaj dhe e qeshura e saj ‘ngjitëse’… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:32 17/07/2022