Skandalet më pikante në botën e pikturës dhe jo vetëm….
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 20:14 23/12/2022
E ftuar në episodin e “Çdo gjë është ashtu si duket” të Anna Shkrelit ka qenë Nea Tandini. Historiania e artit ka zbuluar mjaft detaje intresante në një intervistë mjaft të veçantë. Nea Tandini Anna Shkreli Roi Dj
Skandalet më pikante në botën e pikturës dhe jo vetëm….
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:14 23/12/2022
Pse nuk portretizohet më varfëria në art?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:14 23/12/2022
Piktori i balerinave shndërrohet në skulptor pasi humb shikimin!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:11 23/12/2022
Nga artistët revolucionarë e deri tek selfiet e para, Nea Tandini zbulon gjithcka për TAR!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:10 23/12/2022
“Doja të krijoja një seminar inspirues”, historiania e artit tregon pse u kthye në Shqipëri!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:09 23/12/2022
Bota e veçantë e pikturës parë nga sytë e historianes së artit, Nea Tandini!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:04 23/12/2022
Si të dallojmë një mjedis toksik pune?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 19:03 16/12/2022