Nis një sezon i ri për Top Albania Radio!
TAR Exclusive • 20:46 20/09/2022
Pamje nga festa e organizuar me rastin e çeljes së një sezoni të ri për TAR. Radio më e madhe në Shqipëri, ju premton shumë edhe në këtë sezon, me lajmet më të rëndësishme dhe virale, intervistat dhe të ftuarit më të komentuar të momentit dhe programe që nuk duhen humbur.
Nis një sezon i ri për Top Albania Radio!
TAR Exclusive 20:46 20/09/2022
Çfarë lidhje ka Blendi Salaj me muzikën rock?!
TAR Exclusive 18:45 11/09/2022
Pse rock-u është thelbi i gjithçkaje sipas Bojken Lakos?
TAR Exclusive 18:39 11/09/2022
A do të sjellë Edea Demaliaj një projekt të ri me “Djemtë e Detit”?!
TAR Exclusive 18:37 11/09/2022
Eugent Bushpepa flet për “T-Rocks” dhe për brezat e rinj që janë të apasionuar pas muzikës rock!
TAR Exclusive 18:34 11/09/2022
Grupi “Burn” ndez atmosferën në “T-Rocks”!
TAR Exclusive 18:30 11/09/2022
Petrit Çarkaxhiu në “T-Rocks” zbulon detaje nga karriera e tij!
TAR Exclusive 18:28 11/09/2022