E priste që të dilte Meritoni i pari? Ja si përgjigjet Lidi Delia!
TAR Exclusive • 00:00 28/05/2024
Në finalen e 25 Majit, “Big Brother VIP” pati edhe një maratonë në valët e Top Albania Radio, për ata që nuk mundën të ishin afër ekranit dhe nuk do donin ta humbisnin. Edhe pse jemi të bindur që nuk është e njëjta gjë, fenomenit “BBV” nuk mund t’i iki as TAR. Albana Ruçi Lidi Delia
E priste që të dilte Meritoni i pari? Ja si përgjigjet Lidi Delia!
TAR Exclusive 00:00 28/05/2024
Liam Mandiaro: “Në qoftë se fiton Heidi do të dalin modelet, nëse fiton Egla…”!
TAR Exclusive 00:00 28/05/2024
Një kafe me Ilnisën? Lejdona Xheladinaj zbulon fituesin për të dhe marrëdhënien me ish-banorët!
TAR Exclusive 00:00 28/05/2024
Nuk mbështet Meritonin pasi është zënë me Ilnisën?! Ja si qëndron e vërteta sipas Meri Shehut!
TAR Exclusive 00:00 28/05/2024
Sa kushton veshja e Julia Ilirjani në tapetin e kuq të Big Brother VIP?!
TAR Exclusive 00:00 28/05/2024
Mendimi i parë i Heidi Bacit kur sapo doli nga shtëpia e BBV!
TAR Exclusive 19:18 27/05/2024
Pajtohen dhe përqafohen Erjola dhe Graciano live në Tapetin e Kuq të finales së “BBV3”!
TAR Exclusive 19:04 27/05/2024