Edhe pse kishte rezultate pozitive, trajneri i Egnatia-s Shpëtim Duro nuk shpëton nga shkarkimi!
PASÓ • 19:15 28/01/2023
Emisioni më i kërkuar nga të gjithë fanatikët e sportit. Një program sportiv prej 120 minutash i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë. Konceptuar si një emision info-argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre. Glenti Nallbani Edi Manushi Redi Jupi Dj Ankloe Lorenc Jemini Gëzim Sinemati
Edhe pse kishte rezultate pozitive, trajneri i Egnatia-s Shpëtim Duro nuk shpëton nga shkarkimi!
PASÓ 19:15 28/01/2023
Ndeshja finale e basketbollit për Kupën e Shqipërisë që hyn në Guinness sipas Avni Ponarit është…
PASÓ 18:52 28/01/2023
Ja pse Xhuliano Skuka zgjodhi të transferohej tek Metz!
PASÓ 16:01 28/01/2023
Armaldo i “BBV” ‘i zë vendin’ Manushit te ‘Procesi Sportiv’…
PASÓ 16:01 28/01/2023
Real Madrid, humbje turpëruese ndaj Barcelonës/Ancelotti si rrallëherë më i nervozuar se kurrë!
PASÓ 19:47 21/01/2023
Superkupa e Spanjës, ndeshja El Clasico sipas Arjan Peço-s!
PASÓ 19:46 21/01/2023
Ka jetë përtej sportit me Avni Ponarin/Krizë totale tek skudara e Milan-it!
PASÓ 19:45 21/01/2023