3 minuta histori – “Kur fatin e vendoste monedha”!
PASÓ • 13:22 08/04/2024
Emisioni më i kërkuar nga të gjithë fanatikët e sportit. Glent Nallbani, Edi Manushi, Redi Jupi, Lorenc Jemini dhe Gëzim Sinemati mendojnë për të gjithë ju dashamirës të futbollit duke sjellë “Pasó”, emisionin që do t’ju ndjekë çdo të premte në frekuencën e radios tuaj të preferuar, vetëm në Top Albania Radio. Një program sportiv prej 120 minutash i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë. Konceptuar si një emision info-argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre. Glenti Nallbani Ed Manushi Gëzim Sinemati Lorenc Jemini Dj Ankloe
3 minuta histori – “Kur fatin e vendoste monedha”!
PASÓ 13:22 08/04/2024
Komisioni i Disiplinës në FSHF ka pezulluar për 6 muaj nga futbolli Redi Jupin, si reagon ai?
PASÓ 13:22 08/04/2024
Lorenc Jemini: Trajnerët në Shqipëri e ruajnë shumë ndeshjen!
PASÓ 13:22 08/04/2024
Paso 5 Prill/ Dënimi i Redi Jupit! Kukësi “turpëron” Tiranën!
PASÓ 13:20 08/04/2024
Koment i ndeshjes Teuta-Tirana/Çfarë pritet të ndodhë në ndeshjet e radhës?
PASÓ 21:20 31/03/2024
3 minuta histori në Pasó/“GANEFO” – Lojërat kundër imperializmit ku edhe Shqipëria merrte pjesë!
PASÓ 21:20 31/03/2024
Ja skuadrat me koeficent më të lartë që mund të fitojnë Euro 2024!
PASÓ 21:20 31/03/2024