Mosha e duhur për t’iu drejtuar një psikiatri? Artiola Hoxha zbulon gjithçka në “Vitality Vibes”!
Vitality Vibes • 18:45 19/02/2024
Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një sëmundje, sqarohet si nisen simptomat e para dhe ndjesitë e tij. Më pas ky rrëfim i tregohet ekipit të mjekëve i cili shikon nëse mund të nxjerrin një diagnozë paraprake pa vizituar pacientin ose mund t’i japin një këshillë në mënyrë direkte, medikamente, ushtrime, këshilla, etj.
Mosha e duhur për t’iu drejtuar një psikiatri? Artiola Hoxha zbulon gjithçka në “Vitality Vibes”!
Vitality Vibes 18:45 19/02/2024
Nga tumoret e stomakut e deri tek kurimi natyral i diastazave abdominale, flet DR Dibra!
Vitality Vibes 20:00 12/02/2024
Dr. Dibra: ´´Fasting është i dëmshëm për stomakun´´!
Vitality Vibes 19:54 12/02/2024
Gjithçka duhet të dini për mjekësinë robotike!
Vitality Vibes 19:20 12/02/2024
Si të menaxhojmë problemet dhe dhimbjet e stomakut?
Vitality Vibes 18:26 12/02/2024
Dietologia: “Banorët brenda BBV duhet të konsumojnë sasi të vogla ushqimi”!
Vitality Vibes 16:53 05/02/2024
Dr. Ridvan Alimehmeti: “Ernia diskale tashmë edhe tek moshat e reja”!
Vitality Vibes 22:06 29/01/2024