Çdo gjë është ashtu si duket…
TAR Exclusive • 09:26 05/02/2022
Nisur mbi supozimin se mbase tashmë vërtet çdo gjë është ashtu si duket, ju sfidojmë të na provoni se mund ta kemi gabim. Me dëshirën për të dekonstruktuar hapësira të kufizuara dhe për t’i shpëtuar gjuhës së drunjtë, pas së cilës shpesh fshihet vetëm mungesë mendimi, takohemi për 12 epizode radhazi; pimë një gotë bashkë (qerasim ne), flasim për kulturën që na nxit të reagojmë, për gjithë ato gjëra që na troshisin dhe eksplorojmë me hap të kujdesshëm pikat ku na dhemb. Me të ftuar të ndryshëm, të cilët kanë si kusht parak lënien pas të klisheve, hyjmë në një bashkëbisedim të sinqertë dhe fuqizues, për të gjithë ne. Anna Shkreli
Nuk mund të mungonte në Calabëria Fest “Grupi Bilbili”!
TAR Exclusive 14:56 01/07/2022
Një grup në kërkim të muzikës tradicionale, Banda Adriatica vjen në Calabëria Fest!
TAR Exclusive 14:50 01/07/2022
Gjithçka që duhet të dimë për “Calabëria Fest” na e zbulon një prej organizatorëve, Sejmen Gjokoli!
TAR Exclusive 14:41 01/07/2022
Çfarë synon festivali “Calabëria Fest” në edicionin e tij të parë, na e tregon Bojken Lako!
TAR Exclusive 14:25 01/07/2022
Artistja italiane Rachele Andrioli tregon për TAR fillimet e të gjithë karrierës së saj muzikore!
TAR Exclusive 14:24 01/07/2022
“Grupi i Vranishtit” në Calabëria Fest!
TAR Exclusive 14:06 01/07/2022
Grupi “Krojet e Velçës” në një intervistë ekskluzive për TAR!
TAR Exclusive 15:08 28/06/2022