Çfarë mendimi ka Doktori për “Për’puthen”?!
Back to the Beginning • 17:02 30/01/2021
Doktori dhe Kozeta u bashkuan sërish në studion e Top Albania Radios, për episodin e ri të "Back To The Beginning" në një bisedë miqsore rreth të së kaluarës e sigurisht temës që mund t'i shpëtojë askush pa e përmendur, "Për'puthen". Kozeta Kurti Gent Pjetri Dori Dj
Endrik Beba flet për prindërimin & kujton hapat e parë në muzikë: Këndonim në një garazh…
Back to the Beginning 22:47 23/02/2024
Drini Zeqo zbulon për herë të parë sesi nisi rrugëtimi i tij në Top Albania Radio!
Back to the Beginning 19:58 16/02/2024
Një rrëfim i veçantë nga Mira Konçi rreth karrierës së saj dhe koncertit recital që pritet të vijë…
Back to the Beginning 20:30 09/02/2024
Përballje me 20 vite karrierë e sukses/Vesa Luma zbulon detajet rreth recitalit të saj dhe jo vetëm…
Back to the Beginning 18:53 02/02/2024
Makina e memories së Kozetës dhe Doktorit…
Back to the Beginning 21:43 05/02/2021
Çfarë mendimi ka Doktori për “Për’puthen”?!
Back to the Beginning 17:02 30/01/2021
Doktori dhe Kozeta, një rikthim pas në kohë…
Back to the Beginning 18:10 22/01/2021