Fashion

Çfarë t’i dhuroni personazhit kryesor në jetën tuaj…

Ju prezantojmë dhuratat perfekte frymëzuar nga protagonistët e programeve kryesore televizive të vitit:

1. Richie Jerimovich nga The Bear

Ekipi që qëndron pas restorantit të Çikagos e di rrugën rreth një gardërobë si dhe një kuzhinë. Në fakt, çdo kuzhinier ka një vizion kaq fiks për atë që funksionon për ta. Shikoni setin e lugëve nga Christofle.

2. Charlie Cale nga Poker Face

Pavarësisht zgjidhjes së krimeve ndërsa jetonte në rrugë dhe jashtë një Plymouth Barracuda, Charlie Cale ka një gardërobë të një stili të ngjashëm me makinën. Shikoni palltot nga Loro Piana, Burberry dhe MR P.

3. George Nakai nga Beef

Nuk mund të gaboni me një dhuratë për Georgen pasi ai do ta konsideronte zhgënjimin, si zemërimin, thjesht një gjendje kalimtare të vetëdijes. Shikoni syzet nga Rapha dhe bluzen nga Pas Normal Studios.

4. Joel Miller nga The Last Of Us

Mendoni diçka funksionale dhe të fuqishme, me një rrip të fortë Nato, pa lëkurë! Shikoni orat nga Oris ose Bremont.

5. Will nga Platonic

Will na kujton disi zotin Seth Rogen, i cili drejton kompaninë e kultit të qeramikës. Por, ç’të themi për një objekt të mrekullueshëm kitsch nga marka e pajisjeve shtëpiake Houseplant? Shikoni qeramikat nga Houseplant.

6. NoHo Hank nga Barry

E vështirë të mos godasësh objektivin kur bëhet fjalë për këtë gangster gjenial çeçen ose “njëbrirësh me armë”. Një filxhan fuqizohet nga kafeja dhe dëshira për të sunduar botën. Shikoni filxhanet e Buccelati.

7. Kendall Roy nga Succession

Veshja e tij të lë pa frymë. Për të pasuri një stil xhakete si të aktorit mund të shikoni xhaketat e Gucci, Fear of God dhe John Elliott.