Celebrities Film & Tv Gossip

Critics Choice Awards 2024/Kush parashikohet të fitojë më shumë çmime të dielën?

Barbie” dominon nominimet e filmave në Critics Choice Awards 2024. Filmi hit kryesoi listën me 18 nominime gjithsej, duke përfshirë filmin më të mirë dhe regjisoren më të mirë për Greta Gerwig. “Oppenheimer” dhe “Poor Things” pasuan me 13 nominime secila.

Çmimet e 29-të vjetore të Critics Choice do të organizohen nga Chelsea Handler dhe do të transmetohen më 14 janar. Me shumë nominime të jashtëzakonshme, ngjarja e së dielës premton të jetë një natë e mbushur me yje dhe me shumë surpriza. Këtu janë parashikimet për disa nga kategoritë kryesore.

Kush parashikohet të fitojë Critics Choice Awards 2024?

Në kategorinë e filmit më të mirë, “Oppenheimer” është zgjedhja më e mirë me shanse më të larta, duke krijuar terrenin për një konkurrencë intensive kundër pretendentëve si “Barbie”, “Killers of the Flower Moon”, “Poor Things” dhe “American Fiction”. Duke kaluar te parashikimet e regjisorit më të mirë, Christopher Nolan për “Oppenheimer” kryeson me shanse mjaft të larta. Megjithatë, pretendentët e fortë si Martin Scorsese, Greta Gerwig, Yorgos Lanthimos dhe Bradley Cooper nuk ndodhen shumë larg shanseve.

Për aktoren më të mirë, Emma Stone në “Poor Things” është kryesuesja me më shumë shanse, duke u përballur me konkurrencë të ashpër nga Lily Gladstone, Carey Mulligan, Sandra Huller dhe Margot Robbie. Në kategorinë aktori më i mirë, Bradley Cooper në “Maestro” kryeson me shanset më të larta. Megjithatë, pretendentët si Cillian Murphy, Paul Giamatti, Jeffrey Wright dhe Leonardo DiCaprio paraqesin një konkurrencë të konsiderueshme.

Duke u kthyer te aktorja më e mirë në rol dytësor, Da’Vine Joy Randolph në “The Holdovers” parashikohet të fitojë me shanset 16/5. Të nominuarit e tjerë përfshijnë Danielle Brooks, Emily Blunt, Julianne Moore dhe America Ferrera. Këto parashikime ofrojnë një paraqitje të shkurtër të fituesve të mundshëm, por si me çdo shfaqje çmimesh, surprizat me siguri do të ndodhin. Critics Choice Awards 2024 me siguri do të jetë një natë mjaft festive edhe për arritjet e jashtëzakonshme në botën e kinematografisë.