Celebrities Gossip Showbiz

Dasmë në 27 prill?! Iva Tiço përgjigjet në TAR!

Ajo që ndodh në shtëpinë e “Big Brother VIP”, padyshim që është më e ndjekura e më e komentuara në rrjetet sociale, si edhe në jetën e përditshme. Në lidhje me audiencën shumë të madhe të këtij spektakli ka mendime të ndryshme. Suksesi ka kaluar kufijtë e një spektakli në ekranin e televizorit e tani jemi përballë një fenomeni social që mund të quhet edhe si “Big Brother Mania”.

Ndodhitë ditore të “Big Brother Albania VIP” vijnë të komentuara live me të ftuar personazhe të njohur, por mbi të gjitha në zërin e publikut. Me telefonata i jepet mundësia kujtdo që të komentojë ngjarjet nga spektakli, nga përditshmëria. Të gjithë dëgjuesit nëpërmjet telefonatave, SMS apo mesazheve audio në Whatsapp, shprehin simpatitë, antipatitë, mbështetjen që kanë për personazhet në “Big Brother VIP”.

E ftuar sot në “Big Brother Radio” ishte Iva Tiço. Ajo analizoi disa prej situatave dhe banorëve të “BBV3”.

Ajo që unë shoh për sot, është një lloj finaleje. Personalisht do doja të mos kthehej Egla për shumë arsye… Ajo që më mua më pëlqente te Big Brother i këtij vite, ishte që nuk kishte një lider. Pra prej tyre mund të fitojë çdokush. Më bën të shoh një film që nuk e njoh finale dhe kjo më bën kurioze për ta parë.

(Elona) Martohesh për 27 prill?

(Iva) Nuk them asgjë.