Demaskohen shoferët më problematik!
S'e Kam me Ty • 20:48 22/09/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Lei Kraja Elios Shuli Roi Dj
‘Avokat Ngjela’: “Banorët e BB VIP janë hajdutë”!
S'e Kam me Ty 19:40 09/12/2023
‘Alfred Cako’: “Shqiptarët manipulohen, jo kosovarët”!
S'e Kam me Ty 19:40 09/12/2023
“Roza dhe Romeo janë banorët më të rrezikshëm në BB VIP”, astrologu parashikon finalistët!
S'e Kam me Ty 19:40 09/12/2023
“Keni një ‘çimkë’ në Top Channel”, për kë e ka fjalën parashikuesja?
S'e Kam me Ty 19:40 09/12/2023
“Me veten e kam garën”, Lei Kraja “hedh kunjën” e parë për BB VIP!
S'e Kam me Ty 19:39 09/12/2023
Emrat e përfolur për BBV3 dhe ecuria e tyre bazuar në shenjën e horoskopit–S’e Kam me Ty 07/12/2023
S'e Kam me Ty 00:05 09/12/2023
Lei Kraja: “Fjodora Fjora zbulon më shumë sec duhet për jetën personale”!
S'e Kam me Ty 18:43 02/12/2023