Horoskopi Lifestyle

Demat me siguri nuk janë krenarë për këto tipare të tyre…

Demi është kushdo që ka ditëlindjen midis 20 prillit dhe 20 majit. Demi është e dyta nga 12 shenjat astrologjike. Nga katër elementët e zodiakut (ajri, toka, zjarri dhe uji), Demi është një shenjë e tokës. Demi njihet si inteligjent, i besueshëm, punëtor, i përkushtuar dhe kokëfortë. Por ka më shumë për Demin sesa duket në sy. Le të zhytemi dhe të mësojmë gjithçka për personalitetin e Demit.

Ashtu si demat njihen për kokëfortësinë e tyre të pabesueshme, njerëzit e lindur nën shenjën e Demit shpesh shihen si të vendosur në mënyrat e tyre. Nëse i pyesni për këtë, ata thjesht do t’ju thonë se është natyra e tyre e përkushtuar dhe jo se ata përpiqen të jenë të vështirë. Kjo cilësi i bën ato super rezistente ndaj ndryshimeve.

Për më tepër, Demi nuk është i dhënë pas autoritetit dhe mund të sfidojë një mësues ose profesor që ata besojnë se është i gabuar për diçka ose thjesht duke humbur kohën e tyre. Pra, ju e njihni atë një student në klasë që gjithmonë flet me profesorin? Ndoshta një Dem.

Nëse nuk janë të kujdesshëm, Demi mund të marrë shumë larg mënyrave të tyre të kërkimit të kënaqësisë. Prirje të tilla mund të çojnë në përtaci dhe zvarritje të plotë, gjë që askujt nuk i duket kurrë mirë! Në anën tjetër të spektrit, demat mund të jenë perfeksionistë të mëdhenj. Nëse diçka ose dikush nuk është absolutisht i përsosur, Demi dihet ikën.