Diola Dosti: “Në BB VIP duhet një banor që…”!
S'e Kam me Ty • 19:58 12/04/2024
E ftuar në emisionin “S’e Kam me Ty” ka qenë Diola Dosti. Nutricionistja e njohur ka zbuluar në një intervistë me Jonida Aliçkollin dhe Elios Shulin më shumë detaje se si ka nisur e gjithë karriera e saj dhe gjithashtu ka treguar edhe detaje të vogla në lidhje me partnerin e saj të ri. Jonida Aliçkolli Diola Dosti Elios Shuli Dj Ankloe
Astrologe Shyle parashikon fituesin e BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 22:05 17/05/2024
Stiliste Valteri: “Erjola më është dukur vulgare, Françeska mban kurorën”!
S'e Kam me Ty 22:05 17/05/2024
“Meritoni e meriton”, elegjia dedikuar BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 22:05 17/05/2024
Lei Kraja: “Më ka ngacmuar Alfio kur po ndahej”!
S'e Kam me Ty 22:05 17/05/2024
Nga elegjia dedikuar BBV3 tek parashikimi i fituesit dhe zbulimi i banorit që vishet më me stil!
S'e Kam me Ty 19:13 17/05/2024
Nga elegjia e BBV “Sherr pa kuptim për një masturbim” te veçantia e artit të piktores Stela Rustemaj
S'e Kam me Ty 20:35 10/05/2024
Zbuloni ngjyrat që përkufizojnë Ramën, Berishën dhe Ledion Liçon!
S'e Kam me Ty 19:46 10/05/2024