“Do shqetësohesha nëse nuk do më sulmonte…”/Si e sheh Arjola Shehu rihyrjen e Gracianos në shtëpi?
Live From Tirana • 09:20 02/04/2024
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio moderatorja Arjola Shehu. Skualifikimi i Eglës nga “BBV”, si e komenton Arjola këtë? Ndërkaq, dasma e Romeos dhe Heidit, si u ribashkua dyshja dhe lanë pas çdo koflikt dhe mosbesim? Jerida Sakaj Arjola Shehu Wizii Dj
Profesioni i duhur për secilën nga shenjat e horoskopit sipas Xhiliola Lamaj…
Live From Tirana 09:15 22/05/2024
“Fati nuk ekziston, njeriu e zgjedh vetë”/Teologu Miron Çako: “Perëndia njeh rrugëtimet tona…”
Live From Tirana 09:13 22/05/2024
Gent Disha, artisti mes muzikës dhe aktrimit/Ja çfarë do të vijë së shpejti për publikun!
Live From Tirana 11:08 21/05/2024
“Nordstern Presents: Adriatique in Tirana”/25 Maji sjell eventin unik që nuk duhet ta humbisni!
Live From Tirana 11:06 21/05/2024
“Vajzat më të fuqishme…”/Zhaklina Gjolla: “Dua që këtë BBV ta fitojë…”
Live From Tirana 09:04 18/05/2024
Zhaklina Gjolla: “Do më pëlqente që në finale të shkonte…”
Live From Tirana 09:02 18/05/2024
“Bëri shumë zhurmë, por ka filluar të bëhet e bajatshme”/Me cilën banore e ka Zhaklina Gjolla?!
Live From Tirana 08:59 18/05/2024