“Do të doja të bëhesha vetëm…”/Leonard Bombaj zgjedh mes pasioneve të tij!
Back to the Beginning • 22:14 12/04/2024
I ftuar në emisionin “Back to the Beginning” ka qenë Leonard Bombaj. Regjisor, aktor, skenarist dhe këngëtar mjaft i njohur. Karriera e tij ndër vite mban emrin sukses. Ai ka zbuluar në një intervistë ekskluzive me Kozeta Kurtin detaje nga jeta e tij, karriera dhe jo vetëm… Kozeta Kurti Leonard Bombaj Dj Ankloe
“Definoi vitet që pasuan…”/Webmaster-i Igli Gjelishti kujton me nostalgji fillimet në Top Channel!
Back to the Beginning 21:50 18/05/2024
“Tetë vite që bluhet…”/Gjergj Kaçinari zbulon detajet e albumit dhe mënyrën e veçantë që do të vijë!
Back to the Beginning 22:24 10/05/2024
Aida Hani dikur performuese e skenave, sot zgjedh artin e rrugës!
Back to the Beginning 20:54 29/04/2024
Nga ‘ahengu’ tek ariet, Albana dhe Ines tregojnë gjithçka mbi 20 vitet në televizion!
Back to the Beginning 13:51 22/04/2024
Albana Leka: Tallavaja është bastarduar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Albana dhe Inesi zbulojnë ëndrrën në sirtar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Leonard Bombaj: “Në Shqipëri meritokracia është vrarë”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024