Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Dorjana Lato

Dorjana Lato, gazetare dhe spikere pranë Top Albania Radio-s, nga marsi i vitit 2004. Edicioni i parë i lexuar daton 28 marsin e 2004-ës dhe ishte flash-i orës 18-të.

Prej atij momenti janë lexuar e përgatitur shumë e shumë edicione, me shumëllojshmëri lajmesh dhe me vetëm një qëllim: “Të jesh sa më pranë dëgjuesve, duke informuar shkurt e saktë. Të punosh çdo ditë, të përfshihesh në përgatiten e edicioneve informative në redaksinë e një radioje është njësoj sikur të vraposh me shpejtësi e të mos kthehesh pas….”

Shumë ritëm dhe numëron mbi 12 vjet punë në radio, aty ku identifikohesh nga zëri, ndërsa puna vazhdon…