Drilon Hoxha dhe realizimi i pestë kinematografik mban emrin “Guxim”, ja çfarë na zbulon më shumë!
TAR Exclusive • 19:57 06/04/2024
Regjisori, skenaristi, producenti dhe aktori i njohur Drilon Hoxha është një nga figurat më të rëndësishme të realizimit më të fundit të filmit “Guxim”. Këtë herë ky projekt i tij vjen në bashkëpunim me Top Channel Films, të cilët mbrëmjen e 5 Prillit sollën edhe Premierën Absolute në Cineplexx TEG. Albana Ruçi Drilon Hoxha
Edvin Mustafa për rolin e tij në film: “Rrallë herë të qëllon që të luash veten në disa etapa”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Kostumografja Stela Laknori tregon për kthimin pas në kohë të personazheve dhe historinë pas tyre!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“Këndvështrim ndryshe i ardhjes së komunizmit”/ Aktori i mirënjohur Vasjan Lami flet për LEB!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“Film që t’i mbijetojë kohës”/ Regjisori Xhoslin Rama sjell historinë e veçantë shqiptare në kinema!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Një ndër aktoret më të vogla të filmit “Legjenda e Bastunit”, Emel Braçja ndër talentet më premtues!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Promovimi i talentëve të rinj/ Nikoll Prendi vjen me rolin e veçantë në “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“I ngarkuar emocionalisht…”/ Doris Murati dhe roli i saj protagonist në “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024