Drini Zeqo zbulon për herë të parë sesi nisi rrugëtimi i tij në Top Albania Radio!
Back to the Beginning • 19:58 16/02/2024
I ftuar në emsionin "Back to the Beginning" me Kozeta Kurtin ka qenë moderatori i njohur Drini Zeqo. Së fundmi, ai është një prej ish-banorëve të “Big Brother VIP 3”, ku rrugëtimi i tij përfundoi shumë shpejt për arsye personale, të cilat e detyruan të dilte nga shtëpia më e famshme në Shqipëri. Por historia dhe karriera e tij datojnë shumë vite më parë, ku vlen të përmendim këtu se ai ka qenë një nga prezantuesit e Top Albania Radio-s në fillimet e saj. Kozeta Kurti Drini Zeqo Dj Ankloe
Nga ‘ahengu’ tek ariet, Albana dhe Ines tregojnë gjithçka mbi 20 vitet në televizion!
Back to the Beginning 13:51 22/04/2024
Albana Leka: Tallavaja është bastarduar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Albana dhe Inesi zbulojnë ëndrrën në sirtar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Leonard Bombaj: “Në Shqipëri meritokracia është vrarë”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Sakrifikoni, mos kini turp”, Leonard Bombaj ka një mesazh për rininë ëndërrimtare!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
Leonard Bombaj: “U bëra regjisor duke dëgjuar këngët e David Coverdale”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Tallavaja është bastarduar…”/ Albana Leka dhe Ines Memisharaj në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:51 19/04/2024